Pagrindinis

GENERAL GRABBER AT3 285/65 R17 121S

GENERAL GRABBER AT3 285/65 R17 121S

GENERAL GRABBER AT3 285/65 R17 121S

Prieinamumas: 4+ vnt.

251,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 262291

Pristatymo laikas: 8 d.d.

Plotis: 285

Aukštis: 65

Skersmuo: R17

Gamintojas: General

Greičio indeksas: S

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Sezoniškumas: Vasarinės

Apkrovos indeksas: 121

GENERAL GRABBER AT3 - tai vidutinės klasės universalios padangos, skirtos padidinto pravažumo ir bekelės transporto priemonėms (SUV/CUV/4WD/4x4/Crossover) ir komerciniam transportui. Modelis pasižymi pagerintu stabilumu, pravažumu, patvarumu ir komfortu visais metų laikais.
Simetrinis GENERAL GRABBER AT3 protektoriaus raštas turi tris centrines juostas su stambiais smailiakampiais blokais ir įpjovomis, gilių zigzaginių griovelių tinklą bei sustiprintus pečių blokus. Šis dizaino variantas užtikrina reikiamą kryptinį stabilumą tiesiame kelyje, lenkiant ir posūkiuose; sukibimą ir pravažumą ant pažliugusio vandens, asfalto, smėlio, molio, grunto, dirvožemio, skaldos, žvyro, sniego šlapdribos ir pan. bei sumažina valdymo praradimo, buksavimo ar šoninio slydimo pavojų ir sutrumpina stabdymo kelią.
Šiuolaikinis modelio GENERAL GRABBER AT3 gumos mišinys su specialiais priedais, technologija DuraGen Technology bei sustiprintas karkasas laiduoja pagirtinas eksploatacines savybes net ir esant nuolatinėms didelėms apkrovoms ir deformacijoms, mažesnį riedėjimo pasipriešinimą, vibraciją ir triukšmingumą. Tinkamas sprendimas vairuotojams, vertinantiems kainos ir kokybės santykį.

Trumpai apie kompaniją. General Tire - tai padangų gamybos inovacija, besitęsianti virš 100 m. Kompanija startavo kaip vienas didžiausių ir perspektyviausių krovininio ir sunkiojo transporto padangų gamintojų JAV. Vėlesniais metais sėkmingai išsiplėtė kituose padangų rinkos segmentuose. 1955 m. General Tire tapo nuolatinė padangų tiekėja kompanijai General Motors Corp. Nuo 1987 m. ji priklauso Continental AG gigantui. 2000 m. kompanijos pavadinimas General Tire perregistruotas į Continental Tire North America, Inc.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. General Tire - tai nuolatinės inžinerinės ir technologinės inovacijos, gamybos pajėgumų plėtra ir verslo diversifikacija. Kompanija glaudžiai bendradarbiauja su kitais padangų gamintojais, dalinasi patirtimi bei pažangiomis technologijomis.
Įkūrimo metai/šalis: 1915/JAV
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos sunkiajam transportui, padangos komerciniam ir žemės ūkio transportui.