Pagrindinis

WINDFORCE CATCHFORS H/T 265/65 R18 114H

WINDFORCE CATCHFORS H/T 265/65 R18 114H

WINDFORCE CATCHFORS H/T 265/65 R18 114H

Prieinamumas: 0 vnt.

104,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 386213

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 265

Aukštis: 65

Skersmuo: R18

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Windforce

Apkrovos indeksas: 114

Greičio indeksas: H


Sukibimas su šlapia kelio danga: B

Triukšmingumas (dB): 72

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Trumpai apie kompaniją.Padangų prekinis ženklas Windforce priklauso kompanijai Shandong HaoHua Tire Co., Ltd. Šio gamintojo vertybės – profesionalumas, patikimumas, glaudus bendradarbiavimas su prekybos partneriais, gamtos ir išteklių tausa bei gamybos naujovės. Kompanijai priklauso padangų prekiniai ženklai Windforce, Ryoal Black, Lanvigator, Aplus, Compasal, Goldshield ir Powetrac.

Padangų gamybos technologijos ypatumai.WindForcepasižymi šiuolaikiniais padangų mokslinių tyrimų ir plėtros pajėgumu, pažangiomis gamybos technologijomis, bandymo įranga, specializuota kontrolės technika bei profesionaliaįmonės valdymo ir gamybos komanda. Windforce - tai padangų ilgaamžiškumas ir puiki rida bei gera vertė už nuosaikią kainą.

Shandong HaoHua Tire nuolat plečiasi, investuoja į pažangią padangų gamybos ir testavimo įranga bei šiuolaikines technologijas. Padangų gamybos įranga tiekiama iš vedančių gamintojų Vokietijoje, Nyderlanduose, Kinijoje ir Japonijoje.
Per metus kompanija pagamina virš 25 mln. padangų, bendras gamybos plotas 1 mln. kv. m., kur dirba virš 4000 kvalifikuotų darbuotojų. Produkcija sertifikuota pagal ECE, ISO, DOT, ADR, BIS, GSO, INMETRO.

Įkūrimo metai/šalis: 2011/Kinija

Padangos ir asortimentas:vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, 4x4 padangos, padangos komerciniam transportui.