Pagrindinis

TRISTAR SPORTPOWER 2 275/30 R20 97Y

TRISTAR SPORTPOWER 2 275/30 R20 97Y

TRISTAR SPORTPOWER 2 275/30 R20 97Y

Prieinamumas: 4+ vnt.

80,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 363133

Pristatymo laikas: 9 d.d.

Plotis: 275

Aukštis: 30

Skersmuo: R20

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Tristar

Apkrovos indeksas: 97

Greičio indeksas: Y

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: B

Triukšmingumas (dB): 71

Triukšmingumo lygis: B

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
B
71 dB

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas ir kompanija TriStar buvo įkurti vienu principu – suteikti išskirtinę galimybę klientams būti aptarnautais taip, kaip jie pageidauja būti aptarnautais. TriStar pakankamai didelė kompanija, kad sukauptų patirtį, išteklius ir įrankius, reikalingus efektyviam vairuotojų poreikių patenkinimui, tačiau pakankamai maža, kad išliktų lanksti ir dinamiška bei teiktų individualiai orientuotą paramą ir paslaugas verslo partneriams ir vairuotojams.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. TriStar padangos atitinka griežtus gamybos reikalavimus ir šiuolaikinių technologijų koncepciją bei turi mažesnę kainą nei dauguma padangų gamintojų. Taip pat siūlomas platus modelių asortimentas skirtingose padangų kategorijose.
TriStar yra kompanija specializuojasi pilno produktų gyvavimo ciklo valdyme (angl. PLM), t. y. pilnai valdo ir kontroliuoja visą padangos gyvavimo ciklą – nuo idėjos ant popieriaus iki sudėvėto produkto perdirbimo.
Įkūrimo metai/šalis: 1988/JAV
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos.