Pagrindinis

SAILWIN ICEWINNER 868 205/50 R17 93H

SAILWIN ICEWINNER 868 205/50 R17 93H

SAILWIN ICEWINNER 868 205/50 R17 93H

Prieinamumas: 0 vnt.

55,00 €

Prekės kodas: 249435

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 205

Aukštis: 50

Skersmuo: R17

Sezoniškumas: Žieminės

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 70

Gamintojas: SAILWIN

Apkrovos indeksas: 93

Greičio indeksas: H

C
C
70 dB

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas SAILWIN priklauso kompanijai Arivo Tyre Co., Ltd. Įmonė sėkmingai gamina platų padangų asortimentą, skirtą keleiviniams lengviesiems automobiliams, visureigiams, lengviems sunkvežimiams ir komercinėms transporto priemonėms. Unikali gaminių pasiūla kasmet sparčiai plečiama pasitelkiant pažangias Europietiškas projektavimo ir gamybos technologijas.
SAILWIN kompanijos misija yra suteikti vairuotojui efektyvaus šiuolaikinio vairavimo ir padangų naudojimo patirtį, atsižvelgiant į Jūsų kasdienius poreikius. Prekinis ženklas taip pat registruotas Jungtinėje Karalystėje.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. SAILWIN padangos atitinka keliamus padangų gamybos reikalavimus, šiuolaikinių technologijų koncepciją bei progresyvius kontrolės metodus. Inovacijų ir didėjančių gamybos apimčių dėka, Arivo siūlo priimtinos kokybės padangas už patrauklią kainą.
Natūrali guma importuojama iš Tailando ir Malaizijos, o gamyboje dirba inžinieriai, įgavę patirties kompanijose Michelin, Bridgestone, Continental ir Hankook. SAILWIN- tai tinkama alternatyva daugeliui brangių prekinių ženklų. Gamyba ir valdymas sertifikuoti pagal ISO 9001 ir ISO/16949 QMSC reikalavimus.
Įkūrimo metai/šalis: 20XX/Kinija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, sunkvežimių padangos, komercinės paskirties padangos, sportinės padangos, SUV padangos.