Pagrindinis

NEXEN N*FERA SU1 205/40 R16 79W

NEXEN N*FERA SU1 205/40 R16 79W

NEXEN N*FERA SU1 205/40 R16 79W

Prieinamumas: 0 vnt.

71,00 €

Prekės kodas: 243565

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 205

Aukštis: 40

Skersmuo: R16

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Nexen

Apkrovos indeksas: 79

Greičio indeksas: W

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: B

Triukšmingumas (dB): 71

Triukšmingumo lygis: B

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
B
71 dB

Trumpai apie kompaniją. Nexen Tire Co. vizija ir siekis - tapti sėkmingu padangų gamybos verslu nedidelėje šalyje, užtikrinant pardavimo apimčių augimą pasaulinėje padangų rinkoje bei pristatant inovatyvius techninius sprendimus ir paklausius produktus. Nexen yra vienas iš aiškių padangų gamybos lyderių Azijos kontinente.
Verslo pradžioje, kompanija buvo įregistruota Heung-A Tire vardu, vėliau pervardinta į Nexen Tire Co. Metinės pardavimo apimtys - 2 mlrd. USD. Gamintojui priklauso padangų prekiniai ženklai Nexen, Roadstone, Capital.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Kaip sako Nexen Tire vadovai, mes esame pasiryžę vykdyti savo prekės ženklo pažadą ieškoti naujoviškų padangų gamybos technologijų, kurti saugius ir ekologiškus produktus bei užtikrinti, kad vairuotojai ir jų šeimos saugiai pasiektų savo paskirties vietą, tuo pačiu metu mėgaudamiesi sklandžiu ir patogiu automobilio važiavimu. Gamintojas Nexen Tire turi net 3 šiuolaikines padangų gamyklas Azijoje ir 4 padangų tyrimo ir vystymo centrus Korėjoje, Kinijoje, Vokietijoje ir JAV.
Įkūrimo metai/šalis: 2000 (1942)/P. Korėja
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos sunkiajam transportui.