Pagrindinis

MICHELIN PILOT SPORT 4S 255/35 R21 98Y

MICHELIN PILOT SPORT 4S 255/35 R21 98Y

MICHELIN PILOT SPORT 4S 255/35 R21 98Y

Prieinamumas: 4+ vnt.

354,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 217473

Pristatymo laikas: 3-6 d.d.

Plotis: 255

Aukštis: 35

Skersmuo: R21

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Michelin

Apkrovos indeksas: 98

Greičio indeksas: Y

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: A

Triukšmingumas (dB): 71

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
A
71 dB

Trumpai apie kompaniją. Gumos ir padangų kompaniją Michelin buvo įkurta dviejų brolių Édouard Michelin ir André Michelin. Tai ilgaamžis ir sėkmingas europietiškas padangų gamintojas. Michelin, pasinaudodama savo technologiniu pranašumu ir naujovių diegimo galimybėmis, aukštos kokybės produktais ir paslaugomis bei žinomais padangų prekiniais ženklais, siekia plėtros pasaulinės padangų rinkoje ir nuolat gerina kiekvieno verslo aspekto efektyvumą.
Michelin, praktiškai, gamina visų segmentų padangas: lengvųjų ir sportinių automobilių, padangas kosminiams erdvėlaiviams, orlaiviams, lėktuvams, sunkiajam ir komerciniams transportui, motociklams ir dviračiams. Kompanijoje dirba 110 tūkst. darbuotojų, per metus pagaminama virš 150 mln. padangų, kurios eksportuojamos į 170 pasaulio valstybes 5-iuose kontinentuose.
Tai antrasis stambiausias padangų gamintojas pasaulyje po Bridgestone su metine apyvarta 15 mlrd. eurų. Michelin užima apie 17 proc. pasaulinės padangų rinkos. Gamintojui priklauso padangų prekiniai ženklai BFGoodrich, Kleber, Kormoran, Michelin, Orium, Riken, Taurus, Uniroyal, Tigar Tyres, Strial, Sebring.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Michelin gamina padangas Prancūzijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Vokietijoje, JAV, JK, Kanadoje, Brazilijoje, Tailande, Japonijoje, Italijoje ir keliose kitose šalyse - viso 72 gamyklos 19-oje valstybių. Michelin turi net savo kaučiuko ir plieno gamyklas. Michelin padangų gamybos įranga yra viena pažangiausių pasaulyje. Čia kiekviena padanga gaminama ir testuojama bekompromisiškai, siekiant užtikrinti didelę ridą, našumą ir ilgaamžiškumą.
Įkūrimo metai/šalis: 1889/Prancūzija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, motociklų padangos, orlaivių padangos, motorolerių padangos, autobusų padangos.