Pagrindinis

LAUFENN LK41 185/60 R15 88H

LAUFENN LK41 185/60 R15 88H

LAUFENN LK41 185/60 R15 88H

Prieinamumas: 0 vnt.

51,00 €

Prekės kodas: 214636

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 185

Aukštis: 60

Skersmuo: R15

Gamintojas: Laufenn

Greičio indeksas: H

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Sezoniškumas: Vasarinės

Apkrovos indeksas: 88

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Laufenn priklauso kompanijai Hankook Tire Manufacturing. Hankook Tire Manufacturing turi net 8 stambias gamyklas P. Korėjoje, Kinijoje, Indonezijoje, Vengrijoje ir JAV, 5 tyrimų ir technologijų vystymo centrus, 22 tūkst. darbuotojų. Per metus pagaminama virš 99 mln. padangų, kurios eksportuojamos į 180 valstybių. Tai 7-ta didžiausia padangų gamintoja pasaulyje. Gamintojui priklauso padangų prekiniai ženklai Aurora, Hankook, Kingstar, Laufenn.
Kaip sako pats Hankook, mes stengiamės padėti vairuotojams mėgautis vairavimu ir būti užtikrintiems dėl teisingo padangų pasirinkimo. Lauffen ženklo padangos skirtos Europos rinkai, daugiausia jų eksportuojama į Vokietiją. Šios padangos gaminamos modernioje Hankook gamykloje Vengrijoje.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Hankook Tire Manufacturing nuolatinė technologinė plėtra ir gamybos naujovių diegimas - taip kompanija sėkmingai žengia į priekį, siekdami tapti pirmaujančia pasauline padangų kompanija, teikiančia klientams vairavimo jaudulį, saugumą, pasitikėjimą ir nepriekaištingą padangų kokybę. Prekinio ženklo Laufenn padangų modeliai išsiskiria ypatingu komfortu, ilgaamžiškumu ir nepriekaištinga kokybe.
Įkūrimo metai/šalis: 1941/P. Korėja
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos sunkiajam transportui, padangos komerciniam ir žemės ūkio transportui, sportinės padangos.