Pagrindinis

INSA TURBO MOUNTAIN 225/75 R15 102S

INSA TURBO MOUNTAIN 225/75 R15 102S

INSA TURBO MOUNTAIN 225/75 R15 102S

Prieinamumas: 0 vnt.

90,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 425021

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 225

Aukštis: 75

Skersmuo: R15

Gamintojas: Insa Turbo

Greičio indeksas: S

Būklė: Restauruotos

Paskirtis: Automobiliams

Sezoniškumas: Vasarinės

Apkrovos indeksas: 102

Trumpai apie kompaniją. Insa Turbo - yra šeimos verslo kompanija, turinti didelių verslo siekių vidaus ir tarptautinę padangų rinkoje. Insa Turbo teikia daug dėmesio vairuotojams, klientams, verslo partneriams ir tiekėjams, nepamiršdama, kad kompanija dirba bendruomenei, siekdamas savo tikslo gaminti ir tiekti tik aukščiausios kokybės ekologiškas padangas. Verslas nuolat plečiasi, šiai dienai pagaminama 3 tūkst. padangų per dieną.
Pozityvaus užsispyrimo, naujų technologijų, gamybos priemonių ir patirties dėka, Insa Turbo užima tvirtas pozicijas labai konkurencingose pasaulinėse padangų rinkose: JAV, Kanadoje, Pietų ir Centrinė Amerikoje, Karibuose, Viduriniuose Rytuose, kai kuriose Afrikos ir Azijos šalyse ir, žinoma, visoje Europoje ir Ispanijoje.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Insa Turbo turi modernių gamyklų ir sandėlių tinklą, kuris yra strategiškai išdėstytas visoje Ispanijos teritorijoje. Kompanijos centrinė būstinė yra daugiau nei 200 000 kv. metrų ploto. Gamintojo prioritetai ir pranašumas – ekologiniai tausūs sprendimai, ekonomija ir vairavimo sauga. Insa Turbo padangos atitinka ir net viršija griežčiausius kokybės ir saugos reikalavimus tiek vidaus, tiek tarptautines rinkose.
Įkūrimo metai/šalis: 1988/Ispanija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui.