Pagrindinis

FORTUNA ECOPLUS 4S 215/65 R17 99V

FORTUNA ECOPLUS 4S 215/65 R17 99V

FORTUNA ECOPLUS 4S 215/65 R17 99V

Prieinamumas: 0 vnt.

67,00 €

Prekės kodas: 205924

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 215

Aukštis: 65

Skersmuo: R17

Sezoniškumas: Universalios

Gamintojas: Fortuna

Apkrovos indeksas: 99

Greičio indeksas: V

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 70

Triukšmingumo lygis: B

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
C
70 dB

FORTUNA ECOPLUS 4S - tai ekonominės klasės universalios padangos, skirtos lengvosioms transporto priemonėms. Modelis pasižymi pagerintu stabilumu, trauka ir ekonomiškumu visais metų laikais.
Šiuolaikinis nesimetrinis ECOPLUS 4S protektoriaus raštas turi dvi skirtingas centrines juostas su lenktais aštriabriauniais blokais ir banguotomis lamelėmis, gilių drenažinių griovelių tinklą bei sustiprintus pečių blokus. Toks sprendimas užtikrina reikiamą kryptinį stabilumą posūkiuose ir lenkiant, sukibimą ir trauką ant šlapios dangos, sniego, plikšalos ar šlapdribos bei sumažina valdymo praradimo pavojų ir stabdymo kelią.
Naujoviškas padangos FORTUNA ECOPLUS 4S protektoriaus dizainas, sustiprintas karkasas ir gumos mišinys su specialių junginių priemaišomis laiduoja tolygų apkrovų pasiskirstymą, protektorius dėvisi lėčiau ir tolygiai, mažesnę vibraciją, triukšmingumą ir kuro sąnaudas. Rekomenduojamas sprendimas taupiems vairuotojams, turintiems ekonominį biudžetą.

Trumpai apie kompaniją. Prekinis ženklas Fortuna priklauso kompanijai Cooper Tires. Cooper Tires sėkmės pradžia prasidėjo nuo padangų remonto rinkinių ir padangų cemento gamybos. Kompanija augo ir plėtėsi ir 1926 m. įsigijo The Giant Tire & Rubber Company bei persikėlė į Ohio valstiją. Tada buvo sukurtas Cooper Tires šūkis - gera prekė, gerai parduota už gerą kainą.
Šiandien kompanija turi net 60 gamyklų 13-oje pasaulio šalių, kur dirba daugiau nei 20 tūkst. darbuotojų. Padangos eksportuojamos į 150 valstybių. Cooper Tires užima 11-ą vietą pasaulyje pagal gamybos ir pardavimo apimtis. Kompanija nuolat remia auto sporto varžybas ir ledo ritulio komandas JAV ir Kanadoje. Šiam gamintojui priklauso padangų ženklai Avon, Cooper, Dean, Eldorado, Mastercraft, Mentor, Starfire, Definity, Roadmaster, Mickey Thompson, Dick Cepek, Chengshan, Austone, Fortuna, Hercules ir Ironman.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Ilgaamžiškumas ir sauga - du kertiniai Cooper Tires filosofijos ir gamybos kriterijai gaminant Fortuna. 2014 m. JAV įsteigtas Cooper Tires pasaulinio lygio techninis centras bei mokslo ir technologijų centras. Čia nuolat tobulindamos padangos ir gamybos technologijos, atliekami gumos pavyzdžių bandymai ir ridos testai.
Įkūrimo metai/šalis: 1914/JAV
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos.