Pagrindinis

CONTINENTAL ULTRACONTACT 205/45 R18 90V

CONTINENTAL ULTRACONTACT 205/45 R18 90V

CONTINENTAL ULTRACONTACT 205/45 R18 90V

Prieinamumas: 4+ vnt.

147,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 365855

Pristatymo laikas: 3-6 d.d.

Plotis: 205

Aukštis: 45

Skersmuo: R18

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Continental

Apkrovos indeksas: 90

Greičio indeksas: V

Degalų sąnaudos: B

Sukibimas su šlapia kelio danga: A

Triukšmingumas (dB): 69

Triukšmingumo lygis: 1

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

B
A
69 dB

Trumpai apie kompaniją. Continental AG yra pirmaujanti Vokietijos automobilių gamybos kompanija, kuri specializuojasi padangų gamyboje, stabdžių sistemose, interjero elektronikos, automobilių saugos, transmisijos ir važiuoklės komponentų, tachografų ir kitų automobilių ir transporto pramonės dalių, mazgų ir komponentų gamyboje.
Continental yra vienas iš pasaulinių padangų gamybos lyderių jau daugiau nei 140 m. Kompanijos šūkis ir siekis: užtikrinti vairavimo saugumą, nepakenkiant komfortui ir malonumui. Eismo dalyvių saugumas yra gamintojo filosofijos pagrindas. Štai kodėl Continental yra viena iš patikimiausių padangų rinkos kompanijų. Jei stabdymo kelias Jums svarbus, pasikliaukite Continental.
Gamintojui dirba 200 tūkst. darbuotojų net 53 pasaulio valstybėse. Koncernui priklauso padangų prekiniai ženklai Uniroyal, Semperit, General, Viking, Gislaved, Sportiva, Barum, Mabor ir Matador.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Vokiečių inžinerija ir bekompromisis tikslumas - 2 pagrindiniai "arkliukai" . Kaip pirmosios protektorinio modelio padangų išradėja, Continental siekia išlaikyti šią išradingą dvasią su kiekvienu nauju produktu. Hanoveryje pastatytas modernus mokslinių tyrimų ir testavimo centras su legendine lenktynių trasa Contidrom, kuriame dirba virš 1000 mokslininkų iš Europos ir JAV. Daug dėmesio skiriama ir klimato saugos bei užterštumo mažinimo sprendimams.
Įkūrimo metai/šalis: 1871/Vokietija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, motociklų padangos.