Pagrindinis

BARUM BRAVURIS-3 SUV 255/55 R19 111V

BARUM BRAVURIS-3 SUV 255/55 R19 111V

BARUM BRAVURIS-3 SUV 255/55 R19 111V

Prieinamumas: 2 vnt.

81,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 309694

Pristatymo laikas: 0-1 d.d.

Plotis: 255

Aukštis: 55

Skersmuo: R19

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Barum

Apkrovos indeksas: 111

Greičio indeksas: V

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 73

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
C
73 dB

Trumpai apie kompaniją. Ženklą įkūrė trys čekų gamintojai - Bata, Rubena ir Mitas. Iš jų pavadinimų pirmųjų raidžių ir kilo pavadinimas Barum. Barum - tai protingas pasirinkimas: patvarios padangos už prieinamą kainą. Puikus padangų universalumo ir patikimumo savybių junginys už gerą kainą. Šio gamintojo padangos užtikrina įspūdingai didelę ridą ir gerai subalansuotas važiavimo charakteristikas. Jei siekiate pasikliauti savo automobilio stabilumu kelyje, Barum yra tinkamas pasirinkimas.
Barum gamina padangas moderniausiose gamyklose Europoje. Vardas jau gerai pažįstamas daugeliui vairuotojų ir yra puikiai vertinamas. Tai vienas sėkmingiausių padangų gamintojų Vidurio Europoje, kuriam puikiai tinka posakis: geros padangos už gerą kainą. Nuo 1993 m. Barum prekybinis ženklas priklauso Continental Group.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Barum sukaupė didelę padangų gamybos patirtį ir žino, kaip sukurti patikimas padangas. Barum gamybos įranga yra viena moderniausių Europoje. Čia kiekviena padanga gaminama ir testuojama bekompromisiškai, siekiant užtikrinti didelę ridą, našumą ir ilgaamžiškumą. Produkcija sertifikuota pagal ISO 14001 ir EMAS reikalavimus.
Įkūrimo metai/šalis: 1948/Čekija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui.