Pagrindinis

ANTARES MAJORIS M5 315/35 R20 110W

ANTARES MAJORIS M5 315/35 R20 110W

ANTARES MAJORIS M5 315/35 R20 110W

Prieinamumas: 0 vnt.

103,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 303986

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 315

Aukštis: 35

Skersmuo: R20

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Antares

Apkrovos indeksas: 110

Greičio indeksas: W

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: E

Triukšmingumas (dB): 74

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
E
74 dB

ANTARES MAJORIS M5 - tai aukštos kokybės padanga, skirta lengviesiems sportiniams automobiliams, sedanams ir prabangiems automobiliams. Ji turi sportišką išvaizdą ir suteiks automobiliui gerą valdomumą ir nepriekaištingas eksploatacines savybes. Padanga suprojektuota ir pagaminta taip, kad atitiktų Jūsų vairavimo lūkesčius, užtikrintų komfortą, ilgaamžiškumą, tinkamą valdymą ir didelę ridą.
Modelis MAJORIS M5 pagamintas naudojant specialų protektoriaus rašto dizainą ir šiuolaikinius gumos mišinius. Taip laiduojamas
puikus valdymas ir pasukamumas net ir važiuojant dideliu greičiu bei sukibimas su sausa ir šlapia kelio danga skirtingomis oro sąlygomis.
Be to, padanga ANTARES MAJORIS M5 pasižymi nedideliu ir tolygiu dėvėjimusi bei minimaliu riedėjimo pasipriešinimu, kas užtikrina kuro sąnaudų panaudos efektyvumą. Inovatyvaus protektoriaus rašto grioveliai surenka ir išsklaido vandenį, sumažina slydimo galimybę ir stabdymo kelią. Tai priimtinas sprendimas taupiems vairuotojams, turintiems ekonominį biudžetą ir ieškantiems palankaus prekės vertė/prekės kaina santykio. Puikiai tinka nuolatiniam vairavimui mieste, kasdieniniam važiavimui į darbą ar tolimesnes keliones savaitgaliais.

Trumpai apie kompaniją. Antares Tires prekinis ženklas priklauso kompanijai Zhaoqing Junhong Co., Ltd., kuri yra dukterinė SD-International įmonė. Antares sparčiai plečiasi ir didina padangų gamybos apimtis ir eksportą į Azijos, Europos ir Š. Amerikos rinkas.
Kompanija per metus pagamina 7 mln. padangų vienetų, virš 20 skirtingų modelių. Tai ekonominės klasės aukštos kokybės padangos už daugumai vairuotojų priimtiną kainą. Antares šūkis - kokybė, vertė, našumas. Zhaoqing Junhong Co., Ltd. taip pat priklauso padangų prekiniai ženklai Sonny ir Maxtrek.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Zhaoqing Junhong Co., Ltd glaudžiai bendradarbiauja su kitais padangų gamintojais, dalinasi patirtimi bei pažangiomis technologijomis. Tai užtikrina aukščiausius padangų gamybos standartus ir verslo plėtrą.
Įkūrimo metai/šalis: 2006/Kinija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui.