Pagrindinis

TRIANGLE PL02 215/50 R18 96V

TRIANGLE PL02 215/50 R18 96V

TRIANGLE PL02 215/50 R18 96V

Prieinamumas: 0 vnt.

79,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 242397

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 215

Aukštis: 50

Skersmuo: R18

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: Triangle

Apkrovos indeksas: 96

Greičio indeksas: V

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 72

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
C
72 dB

Trumpai apie kompaniją. Triangle padangų prekinis ženklas priklausė kompanijai Shandong Tire Factory, kuri 2001 m. buvo perregistruota Triangle Tire Co. Ltd. vardu. Tai vienas iš Kinijos padangų gamybos lyderių, kuris gerai žinomas pasaulinėje rinkoje. Gamintojo asortimente yra komercinių automobilių padangos, lengvųjų automobilių padangos, radialinės padangos bei Jumbo OTR padangos ir kt.
Tai aukštos kokybės, novatoriškos padangos konkurencingomis kainomis. Siekdama toliau sėkmingai plėsti verslą, 2016 m. kompanija atidarė atstovybę JAV - Triangle Tire USA. Šiuo metu Triangle Tire pagamina net 25 mln. padangų vienetų per metus ir eksportuoja jas į 180 pasaulio valstybių.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Triangle Tire Co. Ltd. nuolat diegia padangų gamybos technologijų naujoves, atlieka mokslinius tyrimus, tobulina projektavimo, gamybos ir rinkodaros procesus, siekdama veiksmingai patenkinti vairuotojų poreikius visame pasaulyje.
Gamintojas, kaip Kinijos nacionalinės padangų technologijos pirmtakas ir lyderis, turi milžinišką užsienio ir šalies vidaus patentų portfelį. Triangle yra viena iš gamybos kompanijų, kuri dalyvauja nustatant techninius nacionalinės padangų pramonės standartus Kinijoje.
Įkūrimo metai/šalis: 1976/Kinija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos.