Pagrindinis

SYRON PREMIUM PERFORMANCE 225/40 R19 93Y

SYRON PREMIUM PERFORMANCE 225/40 R19 93Y

SYRON PREMIUM PERFORMANCE 225/40 R19 93Y

Prieinamumas: 0 vnt.

52,00 €

Prekės kodas: 231352

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 225

Aukštis: 40

Skersmuo: R19

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Syron

Apkrovos indeksas: 93

Greičio indeksas: Y

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: B

Triukšmingumas (dB): 72

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
B
72 dB

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Syron priklauso kompanijai KESKIN Europa GmbH. KESKIN koncepcija - perkelti lenktyninio sportinių padangų technologiją ir savybes į kasdieniam naudojimui tinkamas padangas. Tokia kokybės transformacijos nauda yra vertinama prekybos partnerių ir vairuotojų. Šis požiūris yra puikus atspirties taškas plėtojant aukščiausios klasės aukštos klasės Syron padangas.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Syron didelio našumo padangų pranašumas yra tas, kad jos derina našumą, pusiausvyrą, komfortą ir sportišką sklandumą su dinamiškumu, našumu ir greitu veikimu. Nuolatinės investicijos į darbuotojų kvalifikaciją bei padangų kūrimo, gamybos ir testavimo technologijas, užtikrina nuolatinį kompanijos gamybos apimčių augimą ir sėkmingą plėtrą.
KESKIN Europa GmbH prioritetai - patikimas aukštos kokybės prekinis ženklas, aplinkos sauga, puiki kaina už puikia padangą. Syron didelio našumo padangų pranašumas yra tas, kad jos derina našumą, pusiausvyrą, komfortą su sportiškumu, našumu ir greitu veikimu.
Įkūrimo metai/šalis: 2004/Vokietija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, autobusų padangos.