Pagrindinis

ROSAVA SNOWGARD 185/65 R15 88T

ROSAVA SNOWGARD 185/65 R15 88T

ROSAVA SNOWGARD 185/65 R15 88T

Prieinamumas: 0 vnt.

42,00 €

Prekės kodas: 333100

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 185

Aukštis: 65

Skersmuo: R15

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: Rosava

Apkrovos indeksas: 88

Greičio indeksas: T

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 71

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Dygliavimas: Dygliuojama

E
C
71 dB

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Rosava priklauso kompanijai TM ROSAVA & TM PREMIORRI. Įmonė sėkmingai gamina platų padangų asortimentą, skirtą keleiviniams lengviesiems automobiliams, visureigiams, lengviems sunkvežimiams ir komercinėms transporto priemonėms, žemės ūkio bei agrotechnikos transportui. Viso virš 250 padangų modelių ir dydžių.
Unikalus gaminių asortimentas kasmet sparčiai plečiamas, pasitelkiant pažangias šiuolaikines projektavimo, gamybos ir kokybės kontrolės technologijas. Kompanija akcentuoja dėmesingą požiūrį į vairuotoją ir verslo partnerius, atsakingai reaguoja į rinkos poreikius ir reikalavimus bei jų pasitenkinimo lygį. Taigi, užsakovų ir klientų interesai yra kompanijos prioritetas!
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Rosava gamina modernias ir aukštos kokybės padangas, naudojant šiuolaikiškas Europos gamintojų technologijas ir gamybos įrangą. Įmonės komandą sudaro ilgametę patirtį turintys profesionalai, išmanantys ir mylintys savo darbą.
Pagrindinė veikla - padangų prekės ženklų ROSAVA, PREMIORRI, VALSA, ROSAVA-AgroS padangų vystymas, gamyba, kokybės kontrolė. Rosava produkcija platinama virš 60 pasaulio šalių keliuose kontinentuose bei siūlo priimtinos kokybės sertifikuotas padangos už patrauklią kainą.
Įkūrimo metai/šalis: 1972/Ukraina
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, sunkvežimių padangos, komercinės paskirties padangos, sportinės padangos, SUV padangos, žemės ūkio padangos, agrotechnikos padangos.