Pagrindinis

ROADSTONE WINGUARD ICE M+S (SOFT COMPOUND) 205/65 R16 95Q

ROADSTONE WINGUARD ICE M+S (SOFT COMPOUND) 205/65 R16 95Q

ROADSTONE WINGUARD ICE M+S (SOFT COMPOUND) 205/65 R16 95Q

Prieinamumas: 0 vnt.

63,00 €

Prekės kodas: 407992

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 205

Aukštis: 65

Skersmuo: R16

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: Roadstone

Apkrovos indeksas: 95

Greičio indeksas: Q

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: F

Triukšmingumas (dB): 72

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
F
72 dB

Trumpai apie kompaniją. Roadstone Tyre yra padangų gamybos kompanijos Nexen Tire Co. prekinis ženklas. Roadstone šūkis - pajusk maksimalų našumą. Tai verslas, kuris rūpinasi vairuotoju šiandien ir planuoja, kokią vertę sukurs rytoj.
Nexen Tire yra vienas iš aiškių padangų gamybos lyderių Azijos kontinente. Verslo pradžioje, kompanija buvo įregistruota Heung-A Tire vardu, vėliau pervardinta į Nexen Tire Co. Metinės pardavimo apimtys - virš 2 mlrd. USD.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Roadstone Tyre pasiryžę vykdyti savo prekės ženklo pažadą ieškoti naujoviškų padangų gamybos technologijų, kurti saugius ir ekologiškus produktus bei užtikrinti, kad vairuotojai ir jų šeimos saugiai pasiektų savo paskirties vietą, tuo pačiu metu mėgaudamiesi sklandžiu ir patogiu automobilio važiavimu.
Gamintojas Nexen Tire turi net 3 šiuolaikines padangų gamyklas Azijoje ir 4 padangų tyrimo ir vystymo centrus Korėjoje, Kinijoje, Vokietijoje ir JAV. Būtent Roadstone Tyre padangos gaminamos Kinijoje esančioje gamykloje Qingdao mieste.
Įkūrimo metai/šalis: 2000 (1942)/P. Korėja
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, motociklų padangos, orlaivių padangos, motorolerių padangos, autobusų padangos.