Pagrindinis

PROFIL PRO SNOW 790 / 225/45 R18 91V

PROFIL PRO SNOW 790   / 225/45 R18 91V

PROFIL PRO SNOW 790 / 225/45 R18 91V

Prieinamumas: 0 vnt.

63,00 €

Prekės kodas: 400250

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 225

Aukštis: 45

Skersmuo: R18

Gamintojas: Profil

Greičio indeksas: V

Būklė: Restauruotos

Paskirtis: Automobiliams

Sezoniškumas: Žieminės

Apkrovos indeksas: 91

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Profil priklauso kompanijai Collins Profil z.r.o. Kompanija gamina ir restauruoja padangas bei užsiima lengvųjų automobilių, komercinių, padidinto pravažumo padangų didmenine prekyba. Asortimente daugybė dydžių, modelių ir dizaino padangų tiek vasaros, tiek ir žiemos sezonams.
Nuo pat veiklos pradžios Profil sutelkė daug pastangų į padangų kokybę ir pažangią testavimo įrangą bei šiuolaikinius gamybos metodus ir technologiją. Profit padangos eksportuojamos į Vokietiją, Prancūziją, Slovakiją, Čekiją, Lietuvą, Švediją ir JK.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Padangų Profil charakteristikos ir parametrai patenkina kliento lūkesčius ir šiuolaikinius rinkos reikalavimus. Padangos nepriekaištingai atitinka Europos gamybos ir saugos standartus. Gamybos procese įdiegtos modernios technologijos, pirmaujančių padangų kompanijų specializuota gamybos įranga ir griežta kokybės kontrolės sistema. Tai užtikrina Collins Profil z.r.o. produktų paklausą Europos šalyse ir verslo plėtrą.
Įkūrimo metai/šalis: 1984/Lenkija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui.