Pagrindinis

PIRELLI P ZERO PZ4 275/35 R20 102Y

PIRELLI P ZERO PZ4 275/35 R20 102Y

PIRELLI P ZERO PZ4 275/35 R20 102Y

Prieinamumas: 0 vnt.

252,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 263850

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 275

Aukštis: 35

Skersmuo: R20

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Pirelli

Apkrovos indeksas: 102

Greičio indeksas: Y

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: A

Triukšmingumas (dB): 69

Triukšmingumo lygis: 1

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
A
69 dB

Trumpai apie kompaniją. Gamintojas Pirelli & C.S.p.A. yra visame pasaulyje išgarsėjusi kompanija, žinoma dėl pažangiausios technologijos, aukščiausios kokybės padangų gamybos ir aistros inovacijoms. Pirelli dirba apie 30 tūkst. darbuotojų, metinė apyvarta - virš 5 mlrd. EUR. Ji yra pagrindinė padangų pramonės gamintoja pasaulyje ir vienintelė kompanija, išskirtinai orientuota tik į padangų rinką.
Pagrindiniai veiksniai, lemiantys didelius Pirelli sėkmę, - kvalifikuotas personalas ir jų priimami sprendimai, nuolatinė rinkos poreikių ir pokyčių analizė bei gamybos inovacijos. Gamintojui priklauso padangų prekiniai ženklai Agom, Courier, Metzeler, Pirelli, Formula.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Pirelli gamina platų aukštos kokybės ir technologiškai pažangių padangų asortimentą. Be nuolatinių inovacijų ir techninių naujovių, gamyboje naudojamos naujausios technologijos ir tyrimai, siekiant pasiūlyti klientams kuo didesnį padangų našumą ir saugumą.
Beje, 2011-2013 m. sezonais Formulės 1 bei pasaulio supermotociklų čempionatų lenktynėse Pirelli buvo vienintelis padangų tiekėjas, sėkmingai nukonkuravęs kitus padangų gamintojus.
Įkūrimo metai/šalis: 1872/Italija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos sunkiajam transportui, motociklų padangos, dviračių padangos, sportinių automobilių padangos.