Pagrindinis

NOKIAN WR SUV 4 285/40 R21

NOKIAN WR SUV 4 285/40 R21

NOKIAN WR SUV 4 285/40 R21

Prieinamumas: 0 vnt.

245,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 227895

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 285

Aukštis: 40

Skersmuo: R21

Gamintojas: Nokian

Greičio indeksas:

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Sezoniškumas: Žieminės

Apkrovos indeksas:

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Nokian priklauso kompanijai Nokian Tyres Group. Nokian Tyres - tai pats "šiauriausias" padangų gamintojas pasaulyje. Tai skatina Nokian gaminti padangas, palengvinančias saugų vairavimą sudėtingose klimatinėse sąlygose. Tai, praktiškai, vienintelis padangų gamintojas, kuris sutelkia ypatingą dėmesį į produktus, reikalaujančius specialių aplinkos sąlygų skirtingais metų sezonais.
Kompanijoje Nokian Tyres dirba daugiau nei 4 tūkst. žmonių. Nokian tvirtai tiki darbuotojų kompetencija ir įgūdžiais, ieškant inovatyvių techninių sprendimų ir niekada nepasiduodant. Tai jie vadina Hakkapeliitta Dvasia. Nokian Tyres priklauso koncernui Bridgstone Europe.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Nokian ypač daug dėmesio skiria padangų medžiagų ir techninių spendimų paieškai, technologijų vystymui, padangų testavimui ir vairavimo saugumui. Tikslas išlieka visada tas pats - kurti padangas vairuotojams, važiuojantiems šiaurinėmis sąlygomis, užtikrinant vairavimo saugą ir padangų ilgaamžiškumą.
Įkūrimo metai/šalis: 1934/Suomija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos sunkiajam transportui, padangos miškų ir žemės ūkio transportui.