Pagrindinis

MOMO TIRES MOMO W-2 NPOL 215/40 R18 89V

MOMO TIRES MOMO W-2 NPOL 215/40 R18 89V

MOMO TIRES MOMO W-2 NPOL 215/40 R18 89V

Prieinamumas: 0 vnt.

70,00 €

Prekės kodas: 225218

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 215

Aukštis: 40

Skersmuo: R18

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: MOMO TIRES

Apkrovos indeksas: 89

Greičio indeksas: V

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 73

Triukšmingumo lygis: 3

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
C
73 dB

Trumpai apie kompaniją. Momo įkurta italų lenktynininko Gianpiero Moretti. Momo verslo pradžia prasidėjo nuo inovacinių lenktyninių automobilių vairų gamybos. Nuo 1970 m. kompanija plėtė savo produkcijos asortimentą, pradėdama gaminti automobilių ratlankius ir padangas, nedegius lenktyninius kostiumus ir kt.
Momo gaminių kokybė ir inovatyvumas buvo greitai pastebėtas ir puikiai įvertintas daugelio automobilių gamintojų: Ferrari, Rolls-Royce, Aston Martin, Citröen, Daihatsu, Fiat, Honda, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Peugeot, Renault, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo. Momo aktyviai ir nuolat dalyvauja sportinių lenktynių GP2 Championship, Formula One ir NASCAR komponentų tiekimo rinkoje. 1995 m. Momo buvo parduota koncernui Breed Technologies, kurią vėliau įsigijo Carlyle Management Group.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Momo padangos kuriamos, gaminamos ir platinamos bendradarbiaujant su kompanija Univergomma SPA, kuri viena iš stambiausių padangų platintojų Italijoje. Padangų nepriekaištinga kokybė ir unikalus stilius yra Momo savybės, kurių dėka ji žinoma ir vertinama vairuotojų visame pasaulyje.
Įkūrimo metai/šalis: 1964/Italija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos.