Pagrindinis

GT RADIAL CHAMPIRO ICEPRO 3 SUV 255/65 R18 115T

GT RADIAL CHAMPIRO ICEPRO 3 SUV 255/65 R18 115T

GT RADIAL CHAMPIRO ICEPRO 3 SUV 255/65 R18 115T

Prieinamumas: 0 vnt.

163,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 249160

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 255

Aukštis: 65

Skersmuo: R18

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: GT Radial

Apkrovos indeksas: 115

Greičio indeksas: T

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 72

Triukšmingumo lygis: B

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
C
72 dB

GT RADIAL CHAMPIRO ICEPRO 3 SUV - tai ekonominės klasės dygliuotos žieminės padangos, skirtos padidinto pravažumo transporto priemonėms (SUV/CUV/4WD/4x4/Crossover). Modelis pasižymi pagerintu sukibimu, stabilumu ir akustiniu komfortu šaltuoju metų laiku. Tinka šiaurės šalių klimatui ir vairavimo sąlygoms.
Simetrinis kryptinis V formos CHAMPIRO ICEPRO 3 SUV protektoriaus raštas turi tris centrines gyslas su įvairiaformiais blokais ir banguotomis lamelėmis, gilių zigzaginių drenažinių griovelių tinklą, patvarius dyglius bei sustiprintus skirtingo pločio pečių blokus. Toks dizaino sprendimas užtikrina deramą kryptinį stabilumą ir pravažumą tiesiame kelyje ir posūkiuose; sukibimą ir trauką ant sniego, ledo, plikšalos bei sumažina valdymo praradimo, buksavimo, šoninio slydimo pavojų ir sutrumpina stabdymo kelią net ir prastomis oro sąlygomis.
Pagerintas padangos GT RADIAL CHAMPIRO ICEPRO 3 SUV protektoriaus dizainas, plieno diržu sustiprintas karkasas, gumos mišinys su specialių junginių ir silicio priemaišomis laiduoja tinkamas eksploatacines savybes ir elastingumą minusinėje oro temperatūroje, savaiminį griovelių išsivalymą, tolygų apkrovų pasiskirstymą bei geresnį akustinį komfortą nei analogai šioje klasėje. Tinkamas pasirinkimas taupiems vairuotojams, turintiems ekonominį biudžetą.

Trumpai apie kompaniją. GT Radial šūkis - patirkite padangos našumą. Su GT Radial gaunate daugiau iš kiekvieno kelio, kiekvieno važiavimo, kiekvieną dieną, už kiekvieną eurą. Daugiau nei 600 inžinierių ir specialistų komanda ir nepriekaištingos kokybės įranga užtikrina aukščiausią padangų gamybos kokybę. Kompanija pradėjo verslą, kaip dviračių padangų gamintojas.
GT Radial žeklas, kaip ir Primewell, Runway, Dextero, Hualin, Greatwall, Roadpro priklauso koncernui Giti Tire. Giti Tire dirba net 32 tūkst. darbuotojų, per metus pagaminama 10 mln. padangų, kurios eksportuojamos į 130 pasaulio valstybių. Kompanija yra didžiausių pasaulio padangų gamintojų 10-e.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Kiekvienoje iš septynių gamyklų, Giti nustatė aukščiausias padangų gamybos kokybės kontrolės procedūras. Griežta kokybės kontrolės sistema ir padangų saugumas išskiria šį gamintoją kitų konkurentų tarpe. Gamintojas sertifikuotas pagal ISO/TS16949, ISO14001 reikalavimus.
Įkūrimo metai/šalis: 1951/Singapūras
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, motociklų padangos, autobusų padangos.