Pagrindinis

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE+ 275/35 R21 103V

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE+ 275/35 R21 103V

GOODYEAR ULTRAGRIP PERFORMANCE+ 275/35 R21 103V

Prieinamumas: 0 vnt.

375,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 272050

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 275

Aukštis: 35

Skersmuo: R21

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: Goodyear

Apkrovos indeksas: 103

Greičio indeksas: V

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 73

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
C
73 dB

Trumpai apie kompaniją. Goodyear sėkmės ir aukšti padangų gamybos standartai grindžiami įsipareigojimu nuolat tobulėti ir diegti naujoves. Kompanija pavadinta vulkanizavimo proceso išradėjo Charles Goodyear garbei. Bėgant laikui, Goodyear išaugo į vieną iš didžiausių pasaulyje padangų gamintojų, kurių vardas laikomas vienu iš labiausiai pripažintų ir atpažįstamų prekinių ženklų. Kompanijoje visame pasaulyje dirba apie 65 000 partnerių ir darbuotojų.
Gamintojo sėkmės pagrindas - vartotojų ir klientų pozityvi patirtis, nepriekaištingas klientų aptarnavimas ir, žinoma, aukščiausios kokybės padangos. Goodyear gamina padangas ir kitus produktus 47 gamyklose 21 pasaulio šalyje. Ji vykdo marketingo veiklą ir aktyvią padangų prekybą beveik visose pasaulio šalyse. Prekinis ženklas Goodyear priklauso vienai didžiausių pasaulio padangų korporacijų Goodyear-Dunlop Group. Gamintojui priklauso padangų prekiniai ženklai Debica, Douglas, Dunlop, Fierce, Fulda, Goodyear, Kelly, Sava, Pneumant Tires ir kt.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Goodyear siūlo visus pranašumus ir savybes, kurių ieško šiuolaikinis vairuotojas, - nuo novatoriškų technologijų ir našumo iki absoliutaus patikimumo ir prieinamos kokybės/kainos santykio. Goodyear inžinieriai kiekvieną naujos padangos konstrukciją tikrina pagal daugiau nei 50 našumo kriterijų.
Goodyear vasarinės, žieminės ir universalios padangos yra ne tik novatoriškos, bet ir labai gerai vertinamos ekspertų. Goodyear dažnai kreipiasi į nepriklausomas bandymus atliekančias įstaigas ir automobilių klubus. Kompanija taip pat gamina ir parduoda įvairios paskirties su guma susijusias chemines medžiagas.
Įkūrimo metai/šalis: 1839/JAV
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos sunkiajam transportui, padangos komerciniam ir žemės ūkio transportui, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, padangos motociklams.