Pagrindinis

GITI GITI WINTER W1 195/65 R15 91T

GITI GITI WINTER W1 195/65 R15 91T

GITI GITI WINTER W1 195/65 R15 91T

Prieinamumas: 0 vnt.

44,00 €

Prekės kodas: 213329

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 195

Aukštis: 65

Skersmuo: R15

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: GITI

Apkrovos indeksas: 91

Greičio indeksas: T

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: B

Triukšmingumas (dB): 70

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
B
70 dB

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Giti priklauso kompanijai Giti Tire Corporation, kuri, savo ruožtu, pavaldi Giti Tire Group. Įmonė jau virš 60 metų sėkmingai gamina platų padangų asortimentą, skirtą keleiviniams lengviesiems automobiliams, visureigiams, motociklams, lengviesiems sunkvežimiams, krovininiam ir komerciniam transportui.
Gamintojas sėkmingai eksportuoja savo produkciją į Europą, Š. Ameriką, P. Ameriką, Pietryčių Aziją, Afriką ir Vidurio Rytų valstybes, viso virš 130 pasaulio šalių. Pagal gamybos ir apyvartos apimtis, 2017 m. Giti Tire užėmė garbingą 11-ą vietą pasauliniame padangų gamintojų sąraše. Šiai kompanijai priklauso prekiniai ženklai Giti, GT Radial, Primewell, Runway ir Dextero.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Giti Tire Group valdo 8 modernias gamyklas, kurių bendros gamybos apimtys - 290 tūkst. vnt. padangų per parą bei 5 tyrimų ir technologijų vystymo centrus. Bendras darbuotojų skaičius - net 33 tūkst.
Kompanija Giti Tire yra įsipareigojusi laikytis sąžiningumo, verslo etikos bei skaidrumo, pilnai prisiimdama atsakomybę prieš akcininkus ir klientus. Ji nuolat auga ir plečiasi, gerbdama ir tausodama aplinką ir joje gyvenančius žmones. Nuolatinių inovacijų, gamybos kokybės ir progresyvių technologijų dėka, Giti pelnė daugelį garbingų apdovanojimų.
Įkūrimo metai/šalis: 1951/Singapūras
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, dygliuotos padangos, universalios padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, sportinės padangos, SUV padangos, sunkvežimių padangos, autobusų padangos, komercinės paskirties padangos, motociklų padangos.