Pagrindinis

FEDERAL HIMALAYA INVERNO K1 285/45 R22 110H

FEDERAL HIMALAYA INVERNO K1 285/45 R22 110H

FEDERAL HIMALAYA INVERNO K1 285/45 R22 110H

Prieinamumas: 0 vnt.

230,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 355444

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 285

Aukštis: 45

Skersmuo: R22

Sezoniškumas: Žieminės

Gamintojas: Federal

Apkrovos indeksas: 110

Greičio indeksas: H


Sukibimas su šlapia kelio danga: D

Triukšmingumas (dB): 71

Triukšmingumo lygis: 1

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Trumpai apie kompaniją. Federal Tires yra viena iš didžiausių ir svarbiausių korporacijų Taivane. Gamintojas yra plačiai žinomas visame pasaulyje, ypač JAV, Japonijoje ir Australijoje, už savo nuopelnus motociklų ir lenktyninių automobilių padangų rinkose. Kompanija Federal Tires nuolat plečia gamybos apimtis ir skverbiasi pasaulinę padangų rinką, siūlydama priimtiną prekių kainą, puikų našumą ir didelį patikimumą.
Esminis kokybinis šuolis ir finansinė verslo sėkmė pasiekta glaudžiai bendradarbiaujant su Bridgestone Corporation ir Sumitomo Rubber Industries (Dunlop Tires). Šiandien Federal Tires eksportuoja produkciją į daugiau nei 70 pasaulio valstybių.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Federal Tires specializuojasi lengvųjų, visureigių, sportinių bei komercinių automobilių padangų gamyboje ir platinime. Nors šio gamintojo padangos priskiriamos ekonominiam segmentui, tačiau jos nepriekaištingai atitinka aukščiausius techninius padangų gamybos ir kokybės reikalavimus.
Įkūrimo metai/šalis: 1954/Taivanas
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, motociklų padangos.