Pagrindinis

DURUN M636 235/40 R18 95W

DURUN M636 235/40 R18 95W

DURUN M636 235/40 R18 95W

Prieinamumas: 0 vnt.

40,00 €

Prekės kodas: 252531

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 235

Aukštis: 40

Skersmuo: R18

Gamintojas: Durun

Greičio indeksas: W

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

Sezoniškumas: Vasarinės

Apkrovos indeksas: 95

Trumpai apie kompaniją. Padangų ženklas Durun priklauso kompanijai Shandong Yongtai Chemical Group Co., Ltd. Tai vienas iš chemijos pramonės, gumos ir padangų gamybos lyderių Kinijoje. Šio gamintojo padangos pasižymi labai aukšta kokybe, našumu ir vairavimo stabilumu kelyje.
Shandong Yongtai Chemical Group sparčiai plečiasi, nuolat didinamos gamybos apimtys. Durun ženklo padangos ypač aktyviai platinamos Azijos, Europos rinkoje ir JK. Per metus Shandong Yongtai Chemical gamyklose pagaminama virš 5 mln. vienetų ir 200 modelių padangų. Gamintojui priklauso padangų prekiniai ženklai Neptune, Durun, Hifly, Travelstar, Goldway.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Padangos Durun atitinka pačius reikliausius vietinius ir tarptautinius padangų gamybos standartus. Shandong Yongtai Chemical Group gamyklose ir MTTP centruose nuolat tobulindama padangų kokybės kontrolė ir gamybos technologijos, atliekami gumos pavyzdžių bandymai ir ridos testai. Taip užtikrinamas padangų konkurencingumas pasaulinėse rinkose, puiki kokybė, našumas, sukibimas su kelio danga ir vairavimo komfortas.
Įkūrimo metai/šalis: 1996/Kinija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, autobusų padangos.