Pagrindinis

DUNLOP SPORT MAXX RT 2 285/30 R19 98Y

DUNLOP SPORT MAXX RT 2 285/30 R19 98Y

DUNLOP SPORT MAXX RT 2 285/30 R19 98Y

Prieinamumas: 0 vnt.

274,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 203896

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 285

Aukštis: 30

Skersmuo: R19

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Dunlop

Apkrovos indeksas: 98

Greičio indeksas: Y

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: A

Triukšmingumas (dB): 70

Triukšmingumo lygis: 1

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
A
70 dB

Trumpai apie kompaniją. Dunlop kompanija yra vienas didžiausių ir žinomiausių padangų gamintojų pasaulyje. Ją įkūrė John Boyd Dunlop, kurio sūnui gydytojai patarė daugiau fiziškai judėti, ypač minti dviratį. Kad mažamečiui sūnui būtų patogiau ir paprasčiau važiuoti triračiu, John'ui toptelėjo mintis pagaminti padangas iš tvirtos drobės, sumaišytos ir sutvirtintos skysta guma bei užpildyta oru. Idėja pasiteisino, buvo užpatentuota ir taip prasidėjo Dunlop sėkmės istorija.
Verslui augant ir plečiantis, Dunlop ženklas priklausė skirtingoms kompanijoms visame pasaulyje - Goodyear Tire, Ruia Group, BTR Plc., Sumitomo Rubber Industries. Nuo 2014 m. gamintojas valdomas Goodyear Dunlop jungtine kompanija, kuri pavaldi Goodyear Tire & Rubber Company.
Dunlop vardas puikiai žinomas visame pasaulyje bei yra vienas iš aiškių lyderių sportinių padangų rinkoje. Kompanijoje dirba 73 tūkst. darbuotojų, per metus pagaminama virš 200 mln. padangų, platinamų 220 šalių Taip pat, ji yra daugelio svarbių moto ir auto sporto lenktynių rėmėja.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Dunlop buvo, yra ir bus padangų gamybos ir technologijų inovacijų lyderis. Jų sąrašas išties įspūdingas: Hydro-Paddle Technology™, Multi-Pitch Tread Design Technology™, Active Traction Sipe System™, Dunlop Self-Supporting Technology (DSST), Silicarbon Matrix™, Traction Web Technology™, Evaqua Grooves™, DuPont™, Kevlar™, Dimensional Stable Polyester™, 3S-Technology it kt. Inovacijų ir mokslinio potencialo dėka, Dunlop suderino padangoje tylų važiavimą, sportiškumą ir saugą.
Įkūrimo metai/šalis: 1889/Anglija (JK)
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui, prabangių automobilių padangos, sportinės padangos, sportinių automobilių padangos, motociklų padangos.