Pagrindinis

BERLIN SUMMER UHP1 325/30 R21 108Y

BERLIN SUMMER UHP1 325/30 R21 108Y

BERLIN SUMMER UHP1 325/30 R21 108Y

Prieinamumas: 0 vnt.

188,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 2 vnt.

Prekės kodas: 285857

Pristatymo laikas: d.d.

Plotis: 325

Aukštis: 30

Skersmuo: R21

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: BERLIN

Apkrovos indeksas: 108

Greičio indeksas: Y

Degalų sąnaudos: C

Sukibimas su šlapia kelio danga: B

Triukšmingumas (dB): 75

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

C
B
75 dB

Trumpai apie kompaniją. Padangų prekinis ženklas Berlin priklauso kompanijai Berlin Tires Europa GmbH. Įmonė jau virš 30 metų sėkmingai gamina platų padangų asortimentą, skirtą keleiviniams lengviesiems automobiliams, sportiniams ir prabangiems automobiliams, SUV, visureigiams bei padidinto pravažumo transporto priemonėms, viso 56 padangų ir protektorių raštų variantai.
Nepriekaištingų savybių padangos už sąžiningą kainą - tai Berlin Tires bruožas. Beje, čia paminėtina, kad aukštos kokybės ir našumo (angl. Ultra High Performance arba UHP) padangos yra 100% gaminamos Vokietijoje. Kompanijos šūkis -„Nauja karta - aukščiausia kokybė už teisingą kainą“, kadangi šiuolaikiniam vairuotojui jau nepakanka vien tik vairuoti išskirtinį ar greitaeigį sportišką automobilį. Jam, taip pat, turi būti tinkamai pagamintos bei parinktos išskirtinės kokybės padangos.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Profesinė patirtis ir nuojauta, aukštosios technologijos ir išradingumas, kultūrinė personalo įvairovė, kūrybiškumas, sparta, estetika, modernumas ir ilgametės tradicijos yra vertybės, kurios niekur taip gerai neegzistuoja išvien kaip Vokietijos sostinėje Berlyne. Būtent šias vertybes perėmė ir puoselėja Berlin Tires.
Grupės komandą sudaro ilgametę patirtį turintys profesionalūs vadovai, inžinieriai ir darbininkai, išmanantys ir mylintys savo darbą bei profesiją. Berlin Tires siekia suteikti vairuotojui komforto, saugumo ir pasitikėjimo vairuojant jausmą. Kiekviena pagaminta padanga yra kruopštaus projektavimo bei dėmesingumo ir kontrolės gamybos metu rezultatas.
Įkūrimo metai/šalis: 1998/Vokietija
Padangos ir asortimentas: vasarinės padangos, žieminės padangos, universalios padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, sportinės padangos, SUV padangos, visureigių padangos.