Pagrindinis

APLUS A607 245/45 R20 103W

APLUS A607 245/45 R20 103W

APLUS A607 245/45 R20 103W

Prieinamumas: 4 vnt.

90,00 €
Nemokamas pristatymas nuo 4 vnt.

Prekės kodas: 210751

Pristatymo laikas: 3-4 d.d.

Plotis: 245

Aukštis: 45

Skersmuo: R20

Sezoniškumas: Vasarinės

Gamintojas: Aplus

Apkrovos indeksas: 103

Greičio indeksas: W

Degalų sąnaudos: E

Sukibimas su šlapia kelio danga: C

Triukšmingumas (dB): 72

Triukšmingumo lygis: 2

Būklė: Naujos

Paskirtis: Automobiliams

E
C
72 dB

APLUS A607 - tai vasarinė radialinė aukšto našumo padanga, skirta lengviesiems automobiliams ir padidinto pravažumo transporto priemonėms (SUV/4WD/4x4). Net keturi centriniai platūs protektoriaus grioveliai ir specialūs šoniniai smulkūs grioveliai užtikrina veiksmingą ir savalaikį vandens surinkimą bei išsklaidymą net ir labai šlapiame kelyje prastomis oro sąlygomis.
Savo ruožtu, ištisiniai blokai, esantys modelio A607 bortuose, ženkliai padidina važiavimo stabilumą ir tiesiame kelyje, ir posūkiuose net ir esant dideliam greičiui. Speciali ratlankio apsauga saugo automobilio ratus nuo šoninių smūgių į šaligatvio bortą.
Šiuolaikinis inovatyvus padangos APLUS A607 gumos mišinys užtikrina tinkamą jos paviršiaus sukibimą tiek sausuose, tiek ir šlapiuose keliuose bei ženkliai sumažina riedėjimo pasipriešinimą, triukšmą, taupo Jūsų kurą, mažina taršą ir tausoja aplinką. Tai priimtinas sprendimas taupiems vairuotojams, turintiems ekonominį biudžetą ir ieškantiems palankaus prekės vertė/prekės kaina santykio. Puikiai tinka nuolatiniam vairavimui mieste, kasdieniniam važiavimui į darbą ar tolimesnes keliones savaitgaliais.

Trumpai apie kompaniją. Prekinis padangų ženklas Aplus priklauso kompanijai Shandong Haohua Tire Co., Ltd. Tai perspektyvus padangų gamintojas, greitai populiarėjanti pasaulinėje rinkoje ir plečiantis gamybos apimtis. Shandong Haohua Tire savo kredo apibūdina keturiais žodžiais - kompetencija, bendradarbiavimas, kruopštumas, inovacijos. Kompanija daug dėmesio ir lėšų skiria gamtosaugai ir aplinką tausojantiems gamybos sprendimams. Shandong Haohua Tire priklauso padangų prekiniai ženklai Haohua, Lanvigator, Aplus.
Padangų gamybos technologijos ypatumai. Aplus padangos yra puikios kokybės, turi mažai anglies dvideginio, atitinka aplinkosaugos reikalavimus, betriukšmės, saugios ir patikimos. Shandong Haohua Tire pasižymi pažangiomis padangų mokslinių tyrimų ir plėtros pajėgomis, pažangiomis gamybos technologijomis, bandymo įranga ir specializuota technologija bei kvalifikuota kokybės kontrolės ir valdymo komanda. Gamintojas sertifikuotas pagal ISO/TS 16949, ISO 14001, OHSAS 18001, CCC, ECE, DOT, INMETRO ir GCC reikalavimus.
Įkūrimo metai/šalis: 2011/Kinija
Padangos ir asortimentas: vasarines padangos, žieminės padangos, universalios padangos, dygliuotos padangos, automobilių padangos, padangos visureigiams, SUV padangos, padangos komerciniam transportui, padangos žemės ūkio transportui.